Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! RUELAS RESERVA 2016 Forstør

RUELAS RESERVA 2018

Ny

Ruelas Reserva 2018 - er en herlig portugisisk blend fra Quinta do Gradil, et historisk gods med rødderne dybt forankret i den portugisiske vinhistorie og i midten af 1700-tallet ejet af Marqués de Pombal, Portugals enerådende statsmand med ansvaret for genopbygningen af Lissabon efter jordskælvet i 1755 og ikke mindst demarkeringen af Douro og igangsætter af portvinseventyret.

Ruelas er en rødvin, fremstillet som en blend af druerne Touriga Nacional, Tinta Roriz og Syrah, dyrket omkring Cadaval, cirka midtvejs mellem Atlanterhavet og Montejunto, hvor det atlantiske klima holder temperaturerne i skak i de hedeste sommermåneder og forlænger vækstsæsonen med bedre fenolisk modning af druerne.

Her anvendes traditionel høst af druerne ved håndkraft og efterfølgende vinifikation under ledelse af en af Lisboa-regionens kendte winemakers, Antonio Ventura ( bla. Vidigal m.fl) med 3-4 mdrs lagring på fade og efterfølgende sammenstikning.

En relativ mørk og kraftig rødvin med masser af sorte bær og stenfrugt i duften og med mørk varmt peberkrydderi, velstruktureret og med bløde modne tanniner og et touch fad i afslutningen. Flot repræsentant for regionens bedste mellemklassevine, der giver masser af value for the buck!

"Best Buy", Wine Enthusiast  & 3,7 Points på Vivino.



Wine Enthusiast: 88 Points (Best Buy)
Ultimate Wine Challenge: 92 Points (Great Value)
Robert Parker’s Wine Advocate: 88 Points

DKK 79,00

-DKK 40,00

DKK 119,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori: