Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Papas Pilars Dark Rum Forstør

Papas Pilar Dark Rum

Ny

Papa’s Pilar Dark Rum er en fyldig og sødmefuld rom blandet af destillater fra Caribien og Nord-, Syd- og Mellemamerika. Rommen er skabt for at ære mindet om Ernest Hemingway; USAs stordrikkende, litterære nationalhelt. Under lagringen ligger rommen både på bourbonfade, portvinsfade og sherryfade, og resultatet er en rom med enormt meget smag og masser af sødme!

Farve: Mørkt rav.
Duft: En overflod af vanilje, karamel, chokolade, kaffe og honning!
Smagsnoter: Fedmefuld, blød og sød. Fylder hele munden med noter af karamel, vanilje og chokolade.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Ernest Hemingway er en af den amerikanske litteraturs helt store skikkelser, og med de enorme mængder rom, som han ifølge legenderne indtog, var det naturligvis kun et spørgsmål om tid, før han fik et rommærke til sin ære! Her kommer Papa’s Pilar ind i billedet. Papa var Hemingways kælenavn, og Pilar var hans båd, som har muliggjort og inspireret så mange af hans eventyr og historier.

Destilleriet ligger i Key West, Florida, men til rommen bruges også parceller fra andre destillerier i Caribien, Syd- og Mellemamerika. I sammenstikningen bruger Papa’s Pilar en særlig solera-inspireret metode, og der indgår jævnligt spanske sherryfade. Stilen er enormt sødmefuld, fyldig og blød.

DKK 325,00

-DKK 74,00

DKK 399,00

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter