Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Magnifica Cachaca Single Cask J51 2022 45,2 % Forstør

Magnifica Cachaca Single Cask J51 2022 45,2 %

Ny

Dét her er cachaça som du aldrig har smagt det før!

I starten af året fik vi mulighed for at vælge et vores helt eget fad fra Magnifica de Faria, som kunne tappes eksklusivt til Danmark. Da Magnifica, efter vores mening, er noget af det vildeste cachaça på markedet, var det en mulighed vi ikke kunne sige nej til. Da vi smagte fadprøverne, blev vores allerede tårnhøje forventninger overgået. Én ting stod ting klart: vi kunne ikke nøjes med 1 fad. Vi måtte simpelthen have alle 3. Desværre har fordampningen (the angel’s share) været høj, og der er derfor kun lige over 100 flasker af hver.

Dette er fad nummer J51, det ældste af de 3. Rommen er destilleret i 2011 og tappet som 10 år gammel ved 45,2%.

Farve: Let gylden.
Duft: En duft der faktisk minder lidt om Jamaica-rom, ikke decideret high ester, men i hvert fald mere ester-præget end man måske er vant til fra cachaça. Åbner sig langsomt og viser noter af nyåbnet Haribo-mix, frisk sukkerrørssaft, pæoner og ægte kanel.
Smagsnoter: Fyldig og med smæk på smagen, men balanceret. Skønt touch af syrlighed og et lillebitte strejf af lakrids i eftersmagen, som fornemmes lang og tør.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 949,00

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: