Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! DIPLOMÁTICO SELECCIÓN DE FAMILIA 43% FRI FRAGT! Forstør

DIPLOMÁTICO SELECCIÓN DE FAMILIA 43% FRI FRAGT!

Ny

Diplomático Selección de Familia er Diplomáticos nyeste skud på stammen. Rommen er et fantastisk blend af rom lagret i op til 12 år på ex bourbon-, ex single malt- og ex sherry fade. 90% af denne herlige mørke rom består af rom destilleret fra Pot Stills, hvilket giver rommen en vidunderlig tung, dyb og kraftig profil.

 

Hvordan er Diplomático Selección de Familia produceret?

Diplomatico Selección de Familia er produceret af destilleriets egen sukkerrørsstamme, Caña Diplomática, som giver rommen et twist, der ikke opleves i andre rom. Rommen er et blend af rom fra tre forskellige destilleringstyper, hhv. Pot Still, Batch Kettle og Column Still. 90% af rommen stammer fra den traditionelle destilleringsteknik, Pot Still, som giver rommen en udsøgt dybde og kraftfuld smag. Derefter lagres rommen på egetræsfade, der tidligere har været anvendt til produktion af bourbon, single malt og sherry, hvilket giver Selección de Familia et ekstra twist.

Desuden er rommen fremstillet af den prestigefyldte Maestros Roneros, som kommer fra en familie med en lang og imponerende historie inden for romverdenen.

 

Ønsker du at vide mere om Diplomático samt udforske deres imponerende sortiment, kan du klikke her for en dybere viden omkring det traditionsrige destilleri i Venezuela.

 

Hvordan smager Selección de Familia?

Denne udsøgte mørke rom har en velbalanceret duft af sukkerrør og honning, efterfulgt af noter af vanilje og eg. Rommen har en fantastisk smag af blomme, træ og caramel, som afrundes med en lang og dejlig finish. Selección de Familia er i særdeleshed en ekstraordinær rom.

Sammenlignes Selección de Familia med Diplomáticos klassiker, Reserva Exclusiva, vil der både fremkomme ligeheder og forskelle. Selección de Familia har en smule mere tørhed og kompleksitet, men opretholder den velbalancerede sødme, som Exclusivaen er kendt for på trods af mindre sukkerindhold. Se desuden Selección de Familias fornemme score her på rumratings.com.

 

Hvordan bør Diplomatico de Familia nydes?

Rommen anbefales helt klart at nydes ”neat” eller on the rocks (på isterninger) for at nyde rommens exceptionelle smagsprofil. Selección de Familia passer desuden umådeligt godt til ostebordet.

DKK 439,00

30 andre produkter i den samme kategori: