Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! CDI CUBA DK 18 YEARS CSS7 59% Forstør

Compagnie des Indes CDI CUBA DK 18 YEARS CSS7 59%

Ny

Compagnie des Indes Cuba 18 Years #CSS7 er en enkeltfads aftapning af 18 år gammel rom fra det cubanske destilleri, Sancti Spiritus. Rommen er tappet udelukkende til det danske marked og den er hverken vandet ned eller tilsat sukker inden aftapningen. Destilleriet er kendt som ”den lette roms vugge”, men denne aftapning har masser af power og tyngde i smagen – måske hjulpet af den høje alkoholprocent.

Farve: Let gylden.
Duft: Elegant duft af æbler, ferskner, jordbær og vanilje.
Smagsnoter: En fin tyngde i munden, med noter af sød lakrids, nedfaldsæbler og rosmarin.

Serveringsforslag: Bør nydes rent

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af transcaribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag. 

DKK 1.995,00

30 andre produkter i den samme kategori: