Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

BORGES 2012 SOALHEIRA VINTAGE PORT

Ny

Præmier og anmeldelser: 17,5 points af Revista de Vinhos. Guld ved Berliner Wine Trophy 2015. Top 3 Fortified Wines - AWC Vienna International Wine Challenge 2015. 4,0 stjerner på Vivino.

Sanseindtryk: Intens mørk rubinrød farve. Intens i næsen af mørke bær såsom brombær og blommer. Den har blomster duft med noter af violer, og en friskhed som minder om mentol og eukalyptus. Det drejer sig om et høstår med stor modenhed, hvilket kendetegnes ved den store kompleksitet af aromaer. Med en flot balance mellem sødme og syre, afslører smagen med perfektion de aromatiske oplevelser, som ender ud i en lang og vedvarende eftersmag. Den har en stor fylde i munden med struktur og meget bløde tanniner. 

Gastronomiske tips: Bløde og fede oste, desserter med chokolade og røde bær. 

Opbevaring: En Vintage portvin har et stort ældningspotentiale på flaske. Ideelt bør den opbevares køligt, mørkt og tørt, samt i liggende stilling, så vinen har kontakt med korkproppen.

Servering: Denne type portvin er kendt for at skabe bundfald med tiden og bør derfor forsigtigt dekanteres før servering. Jo ældre en Vintage portvin bliver, desto mere iltning har den behov for før servering. Bør nydes ved 16-18º C. Bør drikkes inden for få dage efter åbning. 

Præmier og anmeldelser:

17,5 points, Revista de Vinhos (PT)
- Guld, Berliner Wine Trophy Summer Edition (D) 2015
- Top 3 Fortified Wines - AWC Vienna International Wine Challenge (AUT) 2015
- Guld, AWC Vienna International Wine Challenge (AUT) 2015
- 4,0 (af 5) stjerner, Vivino 2020
- Sølv, Concurso Vinhos de Portugal 2015
- Sølv, Mundus Vini (D) 2014

DKK 299,00

11 andre produkter i den samme kategori: