Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! CLEMENT VINTAGE RHUM 1970 Forstør

CLEMENT VINTAGE RHUM 1970

Ny

Der er kun få rom-producenter der kan præstere så bedagede årgange som Clément (uden at snyde, vel at mærke), og med denne Vintage Rhum 1970 nærmer vi os de rigtig gamle sager. Ligesom de andre udgivelser fra Clément, er denne rom produceret på frisk sukkerrørsjuice og lagret cirka 21 år - rommen er nemlig tappet på flaske helt tilbage i 1991! En romoplevelse af de helt store, for nørder såvel som nyudklækkede romnydere.

Farve: Mahogni

Duft: Vanvittig kompleks duft, med bølger af etiopisk kaffe, sandeltræ, overmoden ananas, lakrids og menthol.

Smagsnoter: Grøn te og kastanjelikør med hints af grapefrugt og tjære i eftersmagen.

Serveringsforslag: Drikkes rent!

Martinique er en af de vigtigste øer for rhum agricole – den franske ”landbrugsrom”. Her finder man blandt andet mærket Rhum Clément, hvis’ klassiske, fransk-stilede rom produceres på Distillerie du Simon efter alle AOC’ens forskrifter. Det betyder blandt andet, at den er lavet på frisk sukkerrørssaft (ingen melasse eller sirup tilladt), destilleret på kolonnekedler og tappet uden tilsat sukker eller ”snyd” med alderen.

Cléments grundlægger, Homére Clément, købte plantagen Domaine L’Acajou i 1887 – et tidspunkt hvor stort set alle sukkerrørsplantager i Martinique skrantede pga. roens voksende dominans over sukkermarkedet. Men Monsieur Clément så det som en mulighed for at skifte fokus, og han supplerede plantagen med et destilleri, inspireret af de franske brandies han som ung studerende havde drukket i Paris.

I dag spænder sortimentet lige fra ”rhum blanc” - oplagt til cocktails - til gamle vintages og sjældne single casks ved usædvanligt høje aftapningsstyrker for agricole-rom

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 4.785,00

-DKK 200,00

DKK 4.985,00

14 andre produkter i den samme kategori: