Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bucci Verdicchio Cl. Castelli di Jesi DOC 2016 Forstør

Bucci Verdicchio Cl. Castelli di Jesi DOC 2018

Ny

  • wine-opener-iconAnbefalet Rolf Madsen
  • wine-opener-icon3 PointglasGamberoRosso
  • wine-opener-icon91 PointWine Enthusiast
  • wine-opener-icon95 PointDecanter

Topklasse igen fra Bucci! Personificeret ved Ampelio Bucci og Bucci-familien, anerkendt som en af Marche-regionens bedste vinproducenter og på ejendommen dyrkes foruden vin også oliven, hvede, sukker-roer, solsikker - altsammen 100 % økologisk og dette multikultur-landbrug omkranser ejendommen og dens renaissance-haver.

Cirka 30 hektarer er plantet med vin, hvoraf 2/3 er med Verdicchio under Classico-demarkationen og cirka 5 hektarer med Montepulciano- og Sangiovese under Rosso Piceno-demarkationen.

Bucci Verdicchio dei Castelli di Jesi - er fremstillet af 100 % Verdicchio-druer fra fire plots nær Castelli di Jesi: Villa Bucci, Belluccio, Montefiore og Baldo med en højde på ca. 200- 360 m over havets overflade i fortrinsvis kalkrig jord og med et aldersgennemsnit på 45 år i vinmarkerne.

Druerne høstes i hånden og der bruges "free run" uden mekaniske pumper, hvorefter vinen gæres på stål og derefter tilbringer 4-6 mdr. i store egetræs-vats inden vinen skønnes klar til tapning.

Bucci er intet mindre end en klasse-hvidvin efter Chablis-forbillede, gylden farve og vedholdende duft af mandler og grønne æbler, slank mineralitet uden at fremstå spinkel og med knitrende syrer og alligevel en vis bolstring i munden.

Utallige høje ratings i tidligere årgange og med et lagringspotentiale udover det sædvanlige.

DKK 159,00

30 andre produkter i den samme kategori: