Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Wagemut - PX Cask 40.3% Forstør

Wagemut - PX Cask 40.3%

Ny

Wagemuts PX-Cask er en hyldest til ægthed og kvalitet. Denne lækre rom fra Barbados har modnet i 10 år, før den får karakter og kompleksitet i deres tyske fasslager. De sidste 3 måneder tilbringer den i friske Pedro Ximenez-sherryfade, der tilføjer dybde og kompleksitet. Autenticitetsprincipperne fører til en ærlig og transparent præsentation af hvert trin i romproduktionen.

Smagsprofil ☕
PX-Cask åbner med en blød og sød fornemmelse, der straks indfanger sanserne. Noter af rosiner fra Pedro Ximenez-sherryfadet danser elegant med dybe vanilje- og karameltoner. Rommens lange aldring på Barbados giver den en silkeagtig og kompleks struktur, mens de sidste 3 måneder i PX-sherryfade tilføjer en subtil, men mærkbar, sødme til afslutningen.

Om producenten ????
Wagemut er mere end blot et destilleri; det er et udtryk for passion og dedikation til håndværket. Startet som unge Schwarzbrenner har de formet deres færdigheder gennem uddannelse hos nogle af verdens bedste destillerier. Deres erfaringer præger deres arbejde, og de stræber altid efter at skabe noget ekstraordinært. Målet er at definere spiritus på en ny måde, og PX-Cask er en sand manifestation af denne vision.

Du kan høre Nicolas tale meget mere om rom på deres Tasting Academy (på tysk): https://www.youtube.com/c/BarWagemut

7
0cl

DKK 329,00

30 andre produkter i den samme kategori: