Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! TWO DRIFTERS OVERPROOF SPICED PINEAPPLE RUM 60% Forstør

TWO DRIFTERS OVERPROOF SPICED PINEAPPLE RUM 60%

Ny

Two Drifters Overproof Spiced Pineapple Rum er fyldt med tropiske fornemmelser takket være dens infusion af ananas. Two Drifters Overproof Spiced Pineapple Rum har en fantastisk styrke på intet mindre end 60% ABV. Smagen er rig og frugtrig med noter af moden ananas, saltet karamel og crème brulee.

 

Two Drifters Distillery, med base i hjertet af Dencon, har to afgørende mål. For det først ønsker de at bevise, at ægte britiskproduceret rom kan konkurrere med de bedste i verden. For det andet er deres dedikation til at gøre det med en positiv indvirkning på miljøet. Gennem gennemsigtighed og evidensbaseret forskning viser de, hvordan industrien kan gøre mere for planeten.

 

Grundlagt af ægteparret Russ og Gemma Wakeham fra Denvon har Two Drifters rom været en central del af deres livshistorie. Russ’s baggrund inden for CO2-opfang og lagring har inspireret dem til at fokusere på bæredygtighed. I løbet af blot 3,5 år har de gjort sig bemærket i branchen med kvalitetsrom og en verificeret CO2-negativt aftryk. British Airways har allerede taget deres rom med ombord på alle deres flyvninger.

 

Two Drifters adskiller sig fra andre britiske destillerier ved at kontrollere hele processen fra gæring af melasse til destillering, smagstilpasning, lagring, aftapning og forsendelse. Dette sikrer konsistent høj kvalitet og reducerer CO2-udledning gennem bæredygtige teknologier. For at blive CO2-negative beskatter Two Drifters deres produkter i samarbejde med Climeworks, der er eksperter inden for kulstofopsamling. Destilleriet kører på 100% vedvarende energi, bruger CO2-neutral emballage og undgår plastik.

 

Two Drifters gør en ekstra indsats for at reducere deres CO2-aftryk ved at bruge bæredygtige/naturlige materialer i deres emballage og betale for permanent CO2-fjernelse. Deres mission er at undgå CO2-produktion, ikke bare kompensere for den. De er en inspirerende historie om, hvordan dedikation til kvalitet og bæredygtighed kan gøre en positiv forskel i industrien.

DKK 425,00

-DKK 25,00

DKK 450,00

30 andre produkter i den samme kategori: