Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Torcato 10 års tawny Forstør

Torcato 10 års tawny

Ny

Dette er en velskabt, brugervenlig 10 års tawny med flot alderspræg, holdt i en silkeblød stil.

 

Torcato kommer fra Quinta do Silval, en lille producent beliggende i Vale de Mendiz, i hjertet af Pinhão-dalens fremragende terroir. Her har de udelukkende pittoreske klasse A marker på stejle terrasser. Gamle vinstokke sørger for den rigtige intensitet i vinen.

 

Druerne kommer – usædvanligt for genren - udelukkende fra egne marker og lagringen foregår på 225 liters franske egefade, hvor oxidations-processen sker hurtigere end på større fade. Af samme grund er der udelukkende lagringsaromaer tilbage i vinen: al oprindelig frugtighed har forladt vinens legeme, helt som det bør være i tawny-genren.

 

I duft og smag mødes man af indsmigrende aromaer af crème caramel, lys fudge, syltede kumquats og svesker samt lidt valnød og vanilje. Både sødme og aguardenten er godt integreret i en sympatisk, velfriseret vin, der appellerer bredt til både begynderen såvel som til portvinsaficionadoen. I en lang eftersmag toner vinen ud uden mislyde.

 

Torcato 10 Years Old Tawny Port er perfekt drikkemoden nu, så nyd den inden for den næste håndfuld år, enten solo eller til desserter med karamel og/ eller nødder.

 

Vi anbefaler, man nyder vinen af et rummeligt hvidvinsglas og serverer vinen let afkølet, ved ca. 10-15°.

DKK 179,00

30 andre produkter i den samme kategori: