Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! TOMATIN SINGLE MALT CASK STRENGHT 57,5% Sherry cask Forstør

TOMATIN SINGLE MALT CASK STRENGHT 57,5% Sherry cask

Ny

Tomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills igang. De havde mottoet ”Størst”! I 1984 køptes et skræntende Tomatin, af Japanske investorer, der startede en transformationsmission der lød: fra “Størst” til “Bedst”!

I dag udgiver Tomatin mange forskellige whiskyier, sælger på over 50 internationale markeder - missionen fra størst til bedst er godt på vej at lykkes!

Tomatin Cask Strenght er end blanding af whisky fra ex-bourbon og ex-Oloroso Sherry fade - duften kendetegnes af ”morgenmad i et glas!

Whiskien, der er udgivet i april 2014, er den første Cask Strength, der indgår i Tomatins standard range. Den er med for at vise Tomatin i sin mest naturlige form - naturlig farve, ingen filtrering og ikke vandet ned.

Duft

Den er spicy, appelsin, pære og valnød

Smag

Marcipan, brændt sukker, ristet malt, kastanjer, lædder og vanilje - Den er spicy, sød og fuld af smag

Eftersmag

Tør og lang, dejlig malt med kraftige kryderier

Kommentar

”The softer side of the Highlands” - Cask Strength? Det kan ikke passe, men det gør det - den skal prøves og smager af mere!

DKK 475,00

-DKK 54,00

DKK 529,00

30 andre produkter i den samme kategori: