Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Tanqueray ten 47,3%

Ny

Tanqueray No. Ten er en fantastisk premium gin. Kombinationen af citrusfrugter som grapefrugt, appelsin og lime sammen med håndplukkede urter som enebær og koriander, giver Tanqueray No. Ten en exceptionel frisk, ren og distinkt smag.

anqueray TEN gin er en hyldest til den lidenskab og detalje, som Charles Tanqueray stod for, da an i 1830 statede produktionen. Intens enebær i duften. Sødlig krydret i smagen med koriander og markante enebærtoner. Pænt balanceret med en lang afslutning.

Tasting notes fra En Verden af Gin: 
Anvendelsen af friske, hele citrusfrugter er der ingen tvivl om, når man næser Tanqueray No. Ten. Selvom enebærren er den dominerende aroma, ledsages den af en frisk og klar duft af grapefrugt. Dertil kommer milde blomstrede noter, samt svage krydrede pebernoter. Til trods for en alkoholprocent på hele 47,3 er Tanqueray No. Ten faktisk overraskende behagelig i munden – stort set ingen alkohol burn. Ginnen er både fyldig og kraftig i munden med enebær og grapefrugt skulder om skulder. Frisk lime, sødlig appelsinnoter, og blomstrede og krydrede noter er alle tydelige af finde. Eftersmagen er lang og fyldt med masser af citrus.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 289,00

30 andre produkter i den samme kategori: