Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Snakecity rum 2020 40% "soft jazz" Forstør

Snakecity rum 2020 40% "soft jazz"

Ny

"SOFT JAZZ" Snakecity jazz 2020
Drink rum & listen to jazz... 
Grundet den globale Co-vid 19 situation bliver der ingen Snakecity jazz 2020. Vi ærgrer os, men derfor kan vi jo godt nyde et glas jazzrom alligevel 
Dette års jazz rom er en blanding er domineret af rom fra den Dominikanske Republik.
Den er lagret på amerikanske egetræsfade i 8-12 år hvor den opsamler en god harmoni af smag og en modnet duft. Den dufter af anis, vanille, kanel, kirsebær. I smagen er der harmoni mellem krydderi og sødme. Kompleksitet og vanille præger også smagen. Rommens finish har toner af mørk chokolade og mokka 

Slangerup jazz festival er en en stor del af byen hvor musikere fra hele verden kommer for at optræde. På samme måde har vi tilskuere fra nær og fjern.  Sammen med en masse borgere fra lokalområdet bliver byen omdannet til en stor fest hvor der oser af jazz og fest i hvert et hjørne af byen. Festivalen tilfører en masse værdi til området som privatpersoner og virksomheder har gavn af og ikke mindst får en masse gode oplevelser ud af.

På grund af COVID-19 bliver jazzfestivalen 2020 ikke til noget. Men derfor kan vi godt nyde et glas god rom og yde et bidrag så jazzen kommer igen i 2021.Vi har fået hjælp af Nils fra Dalgaard grafik som på rekord tid og ganske gratis har konverteret forsiden fra jazzfestival plakat/katalogforside til etiketten til årets Jazzrom. Hver gang vi sælger en flaske Jazzrom giver Felixvine et bidrag kr. 75,- til jazz festivalen.

DKK 349,00

30 andre produkter i den samme kategori: