Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Shelter Winery spätburgunder Baden Forstør

Shelter Winery spätburgunder Baden

Ny

Spätburgunder er Shelter Winery’s ”basisvin”, som laves på druerne fra vinstokke, som er mellem 4 og 35 år gamle (gennemsnit: 15 år), og som dyrkes efter beskæringsmetoderne Guyot (90%) og Lyra (10%). Udbyttet er i gennemsnittet ca. 55 hl./ha. Druerne er delvist afstilkede og gennemgår en gæring i 4 uger på åbne franske egetræsfade, med 4 manuelle omrøringer pr. dag. Derefter bruger man kun den vin, som selv løber ud af pressen, samt vinen fra begyndelsen af første presning. Derefter gennemgår vinen en malolaktisk gæring og en modning på franske egefade (fra Bertrange, Allier og Vosges). Modningen varer i 16 måneder på 95% brugte og 5% nye træfade af 228 og 600 l. Aftapningen foregår som altid uden pumpning og filtrering.

I duften er nøgleordene sødme og charme. Vinen er meget umiddelbar med kølige Pinot Noir toner, som blander sig med milde krydderier og lidt trækarakter (vanilje). Smagen er åben og delikat, med et godt bid og dejlige nuancer af kirsebærsten, tranebær og lidt hyben. Det er en vin, som giver meget fra sig allerede i sin ungdom, og som fint vil ledsage retter med svinekød, kalv og fjerkræ. Vinen kan serveres let afkølet.

93/100 Suckling

DKK 169,00

-DKK 30,00

DKK 199,00

30 andre produkter i den samme kategori: