Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Rhum JM Rhum Vieux Single Barrel 1999 Ping 14 Forstør

Rhum JM Rhum Vieux Single Barrel 1999 Ping 14

Ny

Findes der noget skønnere end gammel rhum agricole? Det er noget af det bedste, vi ved, så derfor blev vi ellevilde da vi fik mulighed for at føje denne sjældne J.M fra 1999 til vores PING-serie. Her tapper vi de allerbedste fade, vi kan finde, og denne smukke, gamle rom er bestemt værdig til at være PING 14 – det er faktisk det ældste J.M, vi nogensinde har set! Den er lavet på frisk sukkerrørssaft på Martiniques mindste destilleri, og det fugtige klima, hvor J.M lagrer rommen, betyder, at alkoholprocenten falder med op til 2% ABV om året. Derfor kan rommen efter 20 års lagring tappes ved en fadstyrke på kun 43,6%!

Farve: Rav.
Duft: En enorm dybde med lag efter lag af kakao, tobak, brændt eg og kandiseret viol.
Smagsnoter: Elegant og rank – nærmest aristokratisk – i munden, med noter af tørret frugt der smukt komplimenterer de mørke noter af varme krydderier, egetræ og brændt sukker.

Serveringsforslag: Nyd den rent, eller med enkelte dråber køligt vand. Giv gerne rommen god tid til at åbne sig i glasset.

LÆS ROMHATTENS FLOTTE ANMELDELSE HER!

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 1.795,00

30 andre produkter i den samme kategori: