Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Limoncello Pallini Spritz - Pakke

Ny

Pallini Spritz er en frisk og boblende sommer-cocktail bestående af Prosecco, Pallini limoncello (italiensk citronlikør) og danskvand. Blandingen af det let syrlige og søde med bobler, gør den til et perfekt valg før-, under- eller efter middagen, f.eks. mellem serveringer til at friske smagspaletten op inden næste ret. Den er også oplagt til blot at nyde i solen på terrassen - og så er den super nem at lave. Limoncelloen er den dominerende smag i drinken - så brug en god en! Vi anbefaler Pallini Limoncello...

Pakken består af:

1 fl. Pallini Limoncello (50cl)
1 fl. Mousserende Vin (75cl)

Ingen spritz uden bobler! Prosecco er det klassiske valg, men vi sladrer ikke hvis du bruger cremant eller cava. Bare husk, at den helst skal være til den tørre side, da limoncello'en jo er ret sød.
3..2..1.. Vi har knækket koden til den helt perfekte Pallini Spritz: 3 dele Pallini Limoncello til 2 dele bobler og 1 del brus - SÅDAN!

❗Bemærk! Vi trækker lod om én tre liters Limoncello flaske som vist på billedet! 

Kunder der køber en flaske Pallini limoncello eller spritz sæt, de deltager i lodtrækningen! 

Opskrift - Sådan laver du en Pallini Spritz

Ingredienser

6 cl Pallini Limoncello
4 cl mousserende vin, fx Prosecco
2 cl danskvand (valgfrit)

Glas: Vinglas.
Garnish: Et twist af citronskal eller en skive solmoden citron.

Sådan gør du: Hæld alle ingredienser op i et mellemstort vinglas fyldt med is og rør forsigtigt rundt. Pynt drinken med en skive citron eller et twist af citronskal.
Få den fulde guide til Pallini Spritz ved at scrolle ned....

Flere detaljer

DKK 229,00

-DKK 50,00

DKK 279,00

Yderligere information

Move over, Aperol! Pallini Spritz er kommet for at blive.

En spritz eller to er fast inventar på de fleste barers menukort i sommermånederne, og flere og flere har også fundet ud af, hvor nem den er at lave derhjemme. For mange startede det nok med Aperol Spritz, men på det seneste har en spritny variant meldt sig som sommerens hotteste tørstslukker: Limoncello Spritz! Eller nærmere: Pallini Spritz.

Hvad er en spritz?

En spritz er en nem og forfriskende drink, som efter sigende er opfundet af ungarske soldater udstationeret i Norditalien. De var vant til at drikke øl, og foretrak derfor at fortynde den stærke, lokale vin med danskvand for at sænke alkoholprocenten og gøre den mere forfriskende. Dette er essensen af en spritz: vin og danskvand. Den moderne spritz er typisk baseret på en forstærket vin eller likør, og indeholder også mousserende vin, men idéen er den samme. At den har beholdt sin popularitet, skyldes netop disse 3 ting: den er utroligt forfriskende, den er relativt lav på alkohol og så er den nem at lave selv.

Mens Aperol længe har regeret spritzen, har en Pallini Spritz vundet mange hjerter: den har ingen bitterhed og er, om muligt, endnu mere forfriskende!




Den perfekte Pallini Limoncello Spritz
Opskrift

  • 6 cl Pallini Limoncello
  • 4 cl mousserende vin, fx Prosecco
  • 2 cl danskvand

Sådan laver du en Limoncello Spritz

  • Hæld alle ingredienser op i et mellemstort vinglas fyldt med is og rør forsigtigt rundt. Pynt drinken med en skive citron eller et twist af citronskal.

30 andre produkter i den samme kategori: