Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! MAC-TALLA SINGLE MALT WHISKY PEDRO XIMÉNEZ 54,6 % Forstør

MAC-TALLA SINGLE MALT WHISKY PEDRO XIMÉNEZ 54,6 %

Ny

Denne limited edition single malt whisky fra Mac-Talla er fuldmodnet på tønder som tidligere har indeholdt Pedro Ximénez sherry fra Spanien. Kombinationen af den friske og røgede Islay-whisky og den frugtige og søde sherry skaber et interessant og yderst velsmagende produkt. Whiskyen er tappet ved fadstyrke ved 54,6 % alkohol og er kun produceret i et begrænset oplag.

Bag Mac-Talla står Morrison-familien, som igennem fem generationer har arbejdet med whisky. Mest kendt er Morrison-familien for ejerskabet af Islay-destilleriet Bowmore Distillery, som Brian Morrison solgte til Suntory i 1994. Mac-Talla betyder ‘ekko’ på gælisk og referer til familiens forbindelse til Islay, som den dag i dag giver genlyd på den afsides og vindblæste ø.

Morrison-familiens tilhørsforhold til Islay starter med whiskykøbmanden William Walker i 1930’erne. Stanley P. Morrison sluttede sig til T. William Walker & Co som lærling hvor han lærte faget fra ende til anden. I 1951 oprettede han sit eget whiskyfirma ’Stanley P Morrison Ltd’, hvor han arbejdede sammen med mange af de store blendehuse. Alt dette ledte op til at Stanley opkøbte Islays ældste whiskydestilleri Bowmore i 1963, og resten er historie. I dag står Stanleys søn og sønnesøn bag bl.a. Mac-Talla som en naturlig del af Islays historie. Islay er et unikt sted som er gennemsyret af tradition og formet af elementerne. Øen er en enormt stor del af Morrison-familien, og har gennem tiden været grobund for storhed - stor historie, stor arv og stor whisky.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 899,00

30 andre produkter i den samme kategori: