Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Les Marlys Rosé Mont Baudile Forstør

Les Marlys Rosé Mont Baudile

Ny

Dette er velsmagende og elegant rosévin fra den nordlige del af Languedocs Hérault-departement, der strækker sig fra Middelhavskysten og 40-50 km ind i landet mellem Béziers og Montpellier.

Her er ingen moderigtige appellationer, så velvinficerede vine som denne byder på et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

 

Så snart man kommer lidt væk fra de kystnære områder, åbenbarer et smukt, vildt og øde landskab sig. Her finder man markant flere vinstokke end mennesker, og de lokale druesorter, grenache, cinsault og carignan trives i den magre kalksten og er perfekt tilpasset klimaet.

 

Druerne afstilkes ved ankomsten til vineriet, nedkøles og gennemgår en kort maceration med skallerne, så den færdige vin kommer til at fremstå sart laksefarvet (næsten østersølaks!). Der gæres ved lav temperatur, hvilket fremmer vinens frugtidentitet og giver lækre, blomstrede aromaer.

 

Duft og smag har aromaer af røde bær; jordbær og hindbær samt et blomstret præg og lidt fuldmoden vandmelon.

 

Les Marlys l'Or Rosé er frisk men afrundet og med en behagelig tørhed, der gør den velegnet til aperitif såvel som til lette madretter. Paella, stegt eller grillet laks og intense salater er oplagte madledsagere.

 

Serveres afkølet, gerne i omegnen af de 7-10°.

DKK 110,00

30 andre produkter i den samme kategori: