Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Lamblin Chablis Vieilles Vignes Forstør

Lamblin Chablis Vieilles Vignes

Ny

Druerne til Lamblin Chablis Vielles Vignes kommer fra et plot med cirka 40 år gamle vinstokke i hjertet af Chablis. De gamle stokke producerer færre druer, men til gengæld med mere intensitet og større koncentration, og derfor er de særligt eftertragtede som det perfekte udtryk for et områdets helt særlige terroir.
Farve: Grønlig gylden.
Duft: Kompleks duft med flintpræg, citron og grapefrugtskal.
Smagsnoter: Smuk balance, med flot syre, masser af citrus og mineralitet.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet til retter med fisk, skaldyr eller lyst kød.

Flere detaljer

DKK 189,00

-DKK 20,00

DKK 209,00

Yderligere information

Lamblin et Fils er det ældste domaine i området Chablis. Familien kan spore sin historie helt tilbage til 1690, og i dag er det 12. generation der styrer vinhuset i byen Maligny.

I Chablis er Chardonnay konge, og Lamblin dyrker sine marker - lige fra Petit Chablis til Grand Cru’erne Les Clos og Vaudésir - med minimal brug af sprøjtegifte og stor respekt for naturen. Efter høsten transporteres druerne til vineriet hvor de presses så hurtigt som muligt, for at undgå oxidering. Mosten klares nænsomt og gærer i tanke af rustfrit stål, efterfulgt af malolaktisk konvertering som omdanner hård æblesyre til den blødere mælkesyre, og undervejs bidrager til vinens smag. Grand Cru-vinene ligger mindst 6 måneder på gærresterne før de frigives.

I dag har Lamblin marker ikke kun i Chablis, men også i Bourgogne, Beaujolais og Rhône.

Henri Lambert er en del af firmaet Lamblin i Maligny. Lamblin et Fils er det ældste domaine i området Chablis. Familien kan spore sin historie helt tilbage til 1690, og i dag er det 12. generation der styrer vinhuset i byen Maligny.

30 andre produkter i den samme kategori: