Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Graham's Six Grapes Forstør

Graham's Six Grapes

Ny

 5 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
"Lidt eukalyptus i duften i et flot samspil med en mørk rød frugt. Tør og dyb rød frugt i smagen med en flot frugtstruktur og et æterisk præg. Blød vin med et behageligt integreret alkoholisk præg."

 5 STJERNER på www.aov.dk - Alt om Vin

SØLVMEDALJE - OUTSTANDING - ved International Wine & Spirit 2014

 5 STJERNER - 90 POINT - af Thomas Rydberg på ekstrabladet.dk
"Blend af 3 og 4 år gamle vine. 
Sorte frugter i duften, blommer, kirsebær. Meget frugtig og frisk men yderst intens og nærmest let sødlig vinøs i stilen. 
Kan måske endda nydes til en oksebøf." 

 4 STJERNER på www.vinforum.dk
" Intens duft af mørke bær, chokolade, lidt ristede noter. 
 Fyldig vin med pæn frugt og en smag, der er meget velpoleret, blød, rund og med god sødme, der ikke er for voldsom. 
 Meget vellavet og harmonisk.
 Vinen er god som et glas i utide og til chokolade!"  

 5 Stjerner i ErhvervsBladet
"Ungdommelig næse med en rigtig lækker intensitet. Sød, saftig og blød i munden, hvor man finder oceaner af sund bærfrugt samt strejf af peber. 
 Eminent portvin." 


 5 Stjerner i Berlingske Tidende
"Ungdommelig næse med en rigtig lækker intensitet. Sød, saftig og blød i munden, hvor man finder oceaner af sund bærfrugt samt strejf af peber. 
 Eminent portvin." 

Fantastisk fyldig og delikat vin, produceret samme sted som Graham’s Vintage Port, hvorfor stilen ligger meget tæt op ad Vintage Port. Den er dog, som følge af længere lagring på egefade, noget blidere. Dens fantastiske rige, frugtagtige stil gør den til en karakteristisk og tiltrækkende portvin.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Indtil 1820 handlede Graham's med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 piber (fade) portvin som betaling. Vinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handelen. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var man ikke alene en af de største afskibere, men også en af de mest anerkendte.

I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington, ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens verden. Men - da Graham's i 1970 fik finansielle problemer og dermed behov for kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da de nu ejer en række af de bedste huse. Robert Parker havde da også følgende kommentar til Graham's: "The most consistent producer of great port in the post worldwar 2 era".
Vinifikation
Fermenteres ved 24-28 grader. Når korrekt sukkerindhold er opnået, tilsættes druebrandy, så den endelige blanding bliver 80% druemost og 20% brandy. Blendes af 2-3 års høst, flaskes i en alder af 5-6 år.

30 andre produkter i den samme kategori: