Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Foxglove Cabernet Sauvignon Forstør

Foxglove Cabernet Sauvignon

Ny

5 Stjerner af Jesper Bo Bendtsen - SMAG PÅ VIN:
"Lækker cremet og sødlig aroma af fuldmodne kirsebær og masser af solbær foruden nogle balsamiske noter. I smagen er den blød, rund og mild med fyldige frugtnoter af kirsebær, blomme og lidt ceder. Moden og veludviklet tannin og pæn middel syre. Eftersmagen er ren med en ren medium længde."

Flere detaljer

DKK 229,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 20,00 Op til DKK 120,00

Yderligere information

Varner Wines er ejet og drevet af de to tvillinger Jim og Bob Varner. Jamen, det hedder de altså! Under sin uddannelse som ønolog i 1970erne blev Jim, under de regelmæssige smagninger, meget fascineret af de hvide og røde Bourgogner. Sådanne kølige og mineralske rød- og hvidvine ville han også lave. Efter uddannelsen som ønolog fik Jim arbejde på Souverain i Napa Valley. Men han vidste, at når tiden kom til at lave egne drømmevine, så skulle der findes et køligere sted end Napa Valley. I 1980 fandt Jim, efter ivrig søgen og venners hjælp, de ideelle marker i Santa Cruz, blot 15 km fra Stillehavet. Her i de skovklædte bjerge og bløde bakker ligger vingårdene ofte gemt på de rolige bjergskråninger. Bob, der var i gang med en Ph.D. i biologisk genetik, tog en pause fra studierne for at hjælpe sin tvillingebror. I de første år tog brødrene modige og risikofyldte valg, da de plantede Chardonnay på egne rødder i stedet for på resistente stokke. De mente, at vinmarkerne lå tilpas isoleret til at blive angrebet af den frygtede phylloxera-vinlus, der angriber rødderne på vinstokken. Året efter gentog de kunststykket med endnu en parcel Chardonnay. De blev dog efterfølgende enige om, at de var en stor risiko at løbe, så fra 1987 begyndte de at pode resistente stokke med stiklinger fra deres to originale Chardonnay-marker. De første mange år solgte brødrene deres druer til andre producenter. Jim grundlagde samtidig et vinfirma, mens Bob tog sig af markerne (viticulture). I 1996 kom deres første egne vine, under Varner Wines-navnet, på markedet med Bob som winemaker. Allerede året efter begyndte tilplantningen af Pinot Noir-stokke. I dag har de tre parceller med Chardonnay og tre parceller med Pinot Noir. I alt 14 hektarer, der er et klassisk bevis på det populære buzz-word; terroir. De tre Pinot Noir- og Chardonnaymarker ligger ved siden af hinanden og får samme opbinding, beskæring, vinifikation osv., men de smager meget forskelligt til trods for, at de ligger med blot få hundrede meters mellemrum. I Santa Cruz og Santa Barbara producerer de to brødre to dyre og legendariske ”linjer” af Chardonnay og Pinot Noir under navnene ”Varner” og ”Neely”. Sidstnævnte er et partnerskab med familien Neely, der er de oprindelige ejere af markerne. Men lidt under radaren af de prestigefyldte topvine laver Varner-brødrene deres Foxglove-vine (betyder ”fingerbøl”), der er fremragende value-for-money-vine.

30 andre produkter i den samme kategori: