Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

RATU 8 years Fijian rum liqueur

Ny

På vestsiden af fijiøen Viti Levu ligger byen Lautoka og Rum Co. of Fiji destilleriet. Det er et destilleri, der siden 1980 har produceret rom på gammel manér ud fra et solidt håndværk og med respekt for traditioner. Fiji øerne er kendt for deres rene vand, der støtter sukkerrørenes vækst på den frugtbare jord ved foden af Viti Levus bjergene. Melassen fra de håndplukkede sukkerrør fermenters og destilleres for til sidst at blive filtreret gennem kokosnødskaller for at fange smagen af Fiji.

Rommen er lagret i mindst 8 år på særligt udvalgte egetræsfade og derefter blendet med forførende aromaer. Produktet er skabt at tiltrække folk, der ikke normalt drikker rom, til at prøve premium rom med dets inviterende og komplekse smagsprofil med noter af chokolade, kaffe, appelsin, krydret eg og kokos.

Lagringen i forkullede egetræsfade i mindst 8 år og den efterfølgende filtrering igennem kokosnødskaller giver rommen nuancer af appelsin og mørk chokolade. Det giver en fløjlsblød fornemmelse på tungen med vedvarende noter af kokos, krydret eg og citrus.

 

Medaljer:

Sølvmedalje – London Spirits Competition 2018

Dobbelt guldmedalje – San Francisco World Spirits Competition 2017

Sølvmedalje – The Liqueur Masters 2016.



Denne romlikør fra Fiji er lagret i forkullede egetræfade i mindst 8 år. Den er efterfølgende blendet med overbærende aromaer for at skabe fløjlsblød fornemmelse af kokos, chokolade, kaffe og krydret træ efterfulgt af forførende citrus noter.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 399,00

30 andre produkter i den samme kategori: