Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Elsa Syrah Valentin Bianchi Forstør

Elsa Bianchi Syrah Valentin Bianchi

Ny

4 STJERNER af Søren Frank i Berlingske:
"Medicinsk næse med tæt, mørk og saftig frugt. 
Ung og kradsbørstig mund, bider godt fra sig."

4 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet:
"Man ser flere og flere vine på Syrah også fra Argentina. 
Denne har røde kirsebær, peber, vanilje og krydderier i smagen. God balance og en vin der vil stå godt til krydret mad eller grill."

Flere detaljer

DKK 89,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Yderligere information

Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter. Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte "Elsa's Vineyard", der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård, opkaldt efter grundlæggeren Don Valentin Bianchi's hustru, Dona Elsa. Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde. Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer. Dagene er solfyldte og lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine. Jordbunden i Elsa's Vineyard består overvejende af kalkholdige aflejringer, der sammen med det favorable klima giver særdeles gode betingelser for de forskellige druetyper, Valentin Bianchi dyrker her. Vinifikation Klassisk med afstilkning af druerne efterfulgt af en temperaturkontrolleret gæring.

30 andre produkter i den samme kategori: