Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! DOMAINE MONTROSE ROSE, IGP CÔTES-DE-THONGUE Forstør

DOMAINE MONTROSE ROSE, IGP CÔTES-DE-THONGUE

Ny


KØB 6 FLASKER OG FÅ EN MAGNUM MED UDEN BEREGNING!!!!
Det er ikke uden grund at Domaine Montrose laver god rosévin for de har øvet sig siden 1701.
Det var nemlig her familien Coste grundlagde ejendommen lige udenfor byen Valros i Côtes-de-
Thongue-distriktet.

Domaine Montrose er et klassisk familieejet vinhus, hvor Bernard og sønnen Oliver står for den
daglige drift. De benytter kun organisk gødning

fra egen kompost, og der tænkes meget på biodiversitet, hvor de bl.a. har beplantet 3000 mandel, oliven og egetræer på grunden.

Yderst charmerende nuancer af hindbær og jordbær samt en elegant note af fersken. Smagen er let, halvtør og med forrygende balance mellem frugtsødme og friskhed. Flot finesse og ikke
mindst eftersmag.

Sammensætningen af druesorterne Grenache (65%) og Syrah (10%), som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Sauvignon-druer, som giver koncentration og rygrad. De tre druesorter vinificeres separat. De gennemgår en kort skindmacerering for at opnå den sarte roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt. Derefter bliver druerne presset og mosten bliver gæret køligt (15-18°C) på ståltanke. Efter gæringen bliver de tre forskellige vine sammensat og vinen får lov til at ligge på sit "lie" i ca. 3 måneder på de samme tanke.


Vinen vil egne sig fint sammen med f.eks. fiskesuppe, skaldyr, sushi, grillet fisk, fjerkræ eller med sydlandske sammenkogte retter lavet med grøntsager eller kød med hvid sauce. Prøv den med en provencalsk "ratatouille". Den er ligesom født til et lille glas i utide, til skovturen eller til en kold buffet.

DKK 99,00

-DKK 30,00

DKK 129,00

30 andre produkter i den samme kategori: