Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Dictador 20 Years Forstør

Dictador 20 Years

Ny

Intens, mørk ravgylden farve og fed, fyldig aroma af karamel, vanilje, honning, friskristet kaffe og egetræ. Blød, rund, kraftig og sødmefuld på tungen med af aromaens kendetegn.

Flere detaljer

DKK 599,00

Yderligere information

Sidst i 1700-tallet ankom en spanier til Cartagena de Indias i kolonien Nueva Granada - i dag bedre kendt som Colombia. Severo Arango y Ferro var hans navn og her over 200 år senere er rombrandet Dictador opkaldt efter ham. Han var nemlig en, lad os sige viljestærk karakter, som fik sat skik på den spanske stats skatteindkrævning i kongens kolonier i Nord- og Sydamerika. 
Men han blev også forelsket, y Ferro. I koloniens rom, vel at mærke. Og med kærlighed til rommen blev han snart én af de største forhandlere i kolonierne, hvor rommen blev anset som en form for møntfod.

Colombia er én af verdens største producenter af sukkerrør og oplagt til romproduktion.  I 1913 åbnede en af y Ferros slægtninge, Don Julio Arango y Parra, Destilería Colombiana. Efter en årrække skulle det vise sig at blive den måske bedste producent i hele det caribiske område. I 40 år har familien produceret Dictadormærket efter familiens gamle opskrifter og teknikker. I dag er det tredje generation, som driver destilleriet og familiens historie videre.
Vinifikation
Solerarom destilleret på gæret sukkerrørshonning. Lagret på egetræsfade

30 andre produkter i den samme kategori: