Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! DAMOISEAU RHUM VO Forstør

DAMOISEAU RHUM VO

Ny

Damoiseau Rhum VO er en agricole-rom fra Guadeloupe. Denne udgave er lagret i minimum 3 år i kældrene ved Bellevue, og til det bruger Damoiseau 180-liters fade af amerikansk egetræ, der tidligere har indeholdt Kentucky bourbon. Et lækkert eksempel på en letdrikkelig agricole-rom med velintegrerede fadnoter.

Farve: Rav.
Duft: Skovbund, krydrede noter af gurkemeje, peber og ny asfalt.
Smagsnoter: Meget balanceret med figner, brændt karamel og egetræsnoter.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller hæve niveauet i tiki-cocktails!

Damoiseau produceres på destilleriet Bellevue i landsbyen Le Moule i Guadeloupe. Destilleriet har været i Damoiseau-familiens ejerskab siden Roger Damoiseau erhvervede det i 1942, og drives i dag af hans sønnesøn, den karismatiske Hervé Damoiseau.

Efter at have produceret agricole-rom i 70 år, har brandet virkelig etableret sig på den internationale romscene og tælles i dag blandt verdens bedste agricole-producenter. De fleste af Damoiseaus rom er lavet på frisk sukkerrørsjuice, men det hænder også, at man ser melasse-baseret rom fra firmaet. Rommen lagres typisk på bourbonfade, og selv deres ”blanc” ligger 6 måneder på fad før den filtreres og tappes.

Blandt de mest berømte rom i firmaets portfolio er den ældgamle 1953-vintage samt den legendariske 1980’er – en aftapning som var med til at kickstarte Luca Gargano og Veliers rom-eventyr.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 349,00

30 andre produkter i den samme kategori: