Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! COTTAGE GARDEN Cabernet - Shiraz Forstør

COTTAGE GARDEN Cabernet - Shiraz

Ny

Hemmeligheden bag gode vine i South Eastern Australia er bl.a. at begrænse høstudbyttet og at høste sunde og perfekt modnede druer. På denne måde opnår man en perfekt balance mellem frugt og struktur. Druerne gennemgår først en alkoholisk gæring og derefter en malolaktisk gæring på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Inden aftapningen er vinen modnet på de samme tanke i ca. 6 måneder.

Shiraz-Cabernet Cottage Garden er sammensat af lige dele Shiraz og Cabernet. Druen Shiraz giver en dyb, mørk, rubinrød farve i vinen og umiddelbare, frugtrige nuancer af modne kirsebær, blommer og peber i duft og smag. Cabernet giver til gengæld mere tørhed og struktur, med toner af solbær og chokolade. I eftersmagen finder man en god frugtkoncentration med krydrede toner og en tannin, som samtidigt varsler om et godt modningspotentiale.

Brug den til sammenkogte kødretter med lam, okse og vildt men også til pasta- eller risottoretter med kød og f.eks. tomatsaucer.

DKK 79,00

-DKK 20,00

DKK 99,00

30 andre produkter i den samme kategori: