Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Cochon Volant 2018 Organic Red - Corbiéres Forstør

Cochon Volant 2020 Organic Red - Corbiéres

Ny

The flyvende gris, "Cochon Volant", er som navnet antyder, en livlig og udfarende rødvin fra Château de Caraguilhes, et af det sydfranske Corbiéres´ ældste vinhuse.

Château de Caraguilhes - er beliggende i det sydvestlige Languedoc-Rousillon´s AOP Corbiéres, cirka midtvejs mellem Carcassonne og Narbonne i et naturskønt og ganske uberørt område. Det er også et af Corbiéres ældste vinhuse, grundlagt  Cistercienser Ordenen i nærliggende Abbaye de Fontfroide. Ejendommen blev bygget i 1525 og råder over mere end 650 hektarer, som udover 135 ha vinmarker er helt braklagt med vild garrique og spredt skov.

Den algierskfødte ildsjæl, Lionel Faivre købte ejendommen i 1958 og lagde med stor veneration for områdets potentiale grundstenen til den høje kvalitet. Efter et langt liv solgte Faivre i 2005 ejendommen til Pierre Gabison, som har overtaget kvalitets-stafetten.

Siden 1987 har Caraguilhes dyrket 100 % økologisk og hører til pionérerne indenfor bæredygtighed og økologi med afsæt i vinmarker med højt aldersgennemsnit, traditionel low-tech og håndlavet produktion, høj integritet og kvalitet.

Cochon Volant - er lavet med udgangspunkt i ca 40 % Grenache Noir, 40 % Carignan og 20 % Syrah fra skråninger omkring Boutenac og Lezignan - alle økologisk dyrket og vinificeret hver for sig. 

Her er saftig hindbær og brombær-frugt med en smule veldosseret fad fra store 900 liters tonneaux-fade, en anelse kirsebær og superbløde og helt modne tanniner i en krydret og sødmefuld stil med hilsner til Rhône.

90 Points Parker, #TWA, May 2019

DKK 99,00

-DKK 30,00

DKK 129,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori: