Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Clementine Ginlikør med 23 karat guldflager og lys

Ny

Lys vintermørket op med Clementine Gin Liqueur Illuminated Snow Globe! En velsmagende gin-likør med 23 karat guld-glimmer og LED-lys i bunden for en stemningsrig snekugle-effekt! For at gøre julesæsonen ekstra speciel indeholder likøren spiseligt 23 karat bladguld og en lampe på bunden til belysning (globen holder i op til 10 timer - selvom den slukker af sig selv efter 30 sekunder).

En læskende, lækker klementinlikør fremstillet på en base af god gin og præsenteret i en charmerende, buttet flaske med snelandskabsmotiv, som perfekt fanger julens ånd.
Ryst flasken forsigtigt for at se guld-glimmeret dale som sne over den lille vinterby.

Farve: Klar med glimmerflager i glødende guld.
Duft: Mild og behagelig duft - Ligesom når man skræller en klementin! 
Smag: En frisk sødme med masser af orange aroma og et hint af enebær fra ginnen. Man kommer helt i julestemning!

Serveringsforslag: Nyd den rent - Clementine Gin Liqueur har en høj bællefaktor, da den kun holder 20% alkohol. Nem at elske, og det smager bare enormt godt!
Prøv den i drinks - Top glasset op med en lækker prosecco eller en god tonic-vand, og så har du den perfekte jule-velkomstdrink!

Herlig sød jule-ginlikør med liflig duft og smag af søde klementiner - den perfekte kalender/jule/advent/mandelgave????

Stemningsfuld "sneglobus" med fritsvævende 23 karat guldflager. Herligheden lyses op af en tænd/sluk LED pære i bunden af flasken. Nydes "on the rocks", eller med en god mild tonicvand og masser af is. Eller server den som aperitif i et champagneglas toppet op med Prosecco, Cava eller anden god mousserende vin.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 249,00

30 andre produkter i den samme kategori: