Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! CLEMENT SINGLE CASK HOMAGE TO PHILIP 16 ANS Forstør

CLEMENT SINGLE CASK HOMAGE TO PHILIP 16 ANS 52,9%

Ny

Clément Rare Cask Collection ”Homage to Philip” er en enkeltfadsaftapning fra Rhum Clément i Martinique. Navnet er valgt som en hyldest til eksportmanageren for Clément, Philip Gillier – en nær ven, som vi har delt mange gode oplevelser med, både i Danmark og Caribien.
Selve rommen er lagret hele 16 år og 8 måneder i Martiniques tropiske klima. Den er tappet ved fadstyrke - 52,9% - hvilket er en sjældenhed for rhum agricole. Homage to Philip er et under af en rom - utrolig smagfuld med den perfekte balance mellem power og ynde.

Farve: Mørk kobber
Duft: Duften er særdeles kompleks og har bl.a. mange nøddearomaer: krokant, grønne hasselnødder og toastede havregryn samt hints af jordbærsyltetøj.
Smagsnoter: I smagen finder man valnødder (helt klart), egetræsnoter, vaniljekranse og overmoden frugt: kiwi og guarana.
Serveringsforslag: Bør nydes rent. Man kan evt. tilsætte et par dråber køligt vand.

Martinique er en af de vigtigste øer for rhum agricole – den franske ”landbrugsrom”. Her finder man blandt andet mærket Rhum Clément, hvis’ klassiske, fransk-stilede rom produceres på Distillerie du Simon efter alle AOC’ens forskrifter. Det betyder blandt andet, at den er lavet på frisk sukkerrørssaft (ingen melasse eller sirup tilladt), destilleret på kolonnekedler og tappet uden tilsat sukker eller ”snyd” med alderen.

Cléments grundlægger, Homére Clément, købte plantagen Domaine L’Acajou i 1887 – et tidspunkt hvor stort set alle sukkerrørsplantager i Martinique skrantede pga. roens voksende dominans over sukkermarkedet. Men Monsieur Clément så det som en mulighed for at skifte fokus, og han supplerede plantagen med et destilleri, inspireret af de franske brandies han som ung studerende havde drukket i Paris.

I dag spænder sortimentet lige fra ”rhum blanc” - oplagt til cocktails - til gamle vintages og sjældne single casks ved usædvanligt høje aftapningsstyrker for agricole-rom.

DKK 849,00

-DKK 50,00

DKK 899,00

30 andre produkter i den samme kategori: