Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Clefs du Pontif Grenache/Syrah 'Esprit Solaire' 14,5% Forstør

Clefs du Pontif Grenache/Syrah 'Esprit Solaire' 14,5%

Ny

Clefs du Pontif er en fyldig, tætvævet men elskelig franskmand, der er en velkommen ny-fortolkning af det klassiske, velfungerende Rhône-makkerpar, grenache og syrah.

I denne Languedoc-vin er frugtkoncentrationen i behold, mens regionens ofte lidt barske stil er blødgjort, så vinen fremstår brugervenlig og charmerende helt fra start. Dette er en bredt appellerende men stadig vedkommende vin, der har intensitet, stor fylde samt en silkeblød finish.

 

Druerne kommer fra marker nær byen Saint-Chinian i umiddelbar nærhed af det velfungerende kooperativ i Cébazan, hvor et team af fremadskuende ønologer har tilpasset sig forbrugernes præferencer frem for at holde fast i en vinstil, som færre og færre holder af.

 

Duft og smag har intense aromaer af modne kirsebær og mørke skovbær, subtilt krydret af lidt viol og sort peber. Vinen er fyldig og koncentreret uden at være anmassende. Eftersmagen har godlængde og med den snert af sødme som ældgamle grenache-stokke kan levere.

 

Nyd vinen nu og ca. fem år fra årgang til eksempelvis simremad eller et stykke rødt kød.

 

Vi anbefaler et rummeligt vinglas og en serveringstemperatur omkring de 16-18°.

DKK 89,00

-DKK 30,00

DKK 119,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori: