Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! CHATEAU ROUTAS ROSE Forstør

CHATEAU ROUTAS ROSE

Ny

“For the second time in three years, Routas Coteaux Varois en Provence Rosé picked up both top awards — Best of Show and Best Value — at the annual Best Rosé in Thailand event in Phuket, this year taking top honors with its 2018 vintage.”

jamessuckling.com

Det er intet under at denne skønne rosévin fra Château Routas gang på gang høster priser og ros i internationale vinkonkurrencer, for det er noget nær den perfekte sommervin og flyder nærmest over af levende frugtnoter, balanceret af en sprød syre og en forfriskende finish. Vinen er lavet på 45% Cinsault, 35% Grenache og 20% Syrah, nænsomt afstilket, og primært gæret på ståltanke – kun en del af Syrah’en (8%) undergår malolaktisk gæring på egetræsfade.

Farve: Let rosa.
Duft: Kanonflot duft af vandmelon, modne ferskner og lækre florale noter. Ren fryd.
Smagsnoter: Saftig smag med elementer af jordbær, fersken igen og en mineralsk finish.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet til retter med fisk, skaldyr, salater eller lyst kød.

Flere detaljer

DKK 99,00

-DKK 10,00

DKK 109,00

Yderligere information

Château Routas ligger i hjertet af Provence, i appellationen Coteaux Varois en Provence som først fik AOC-status i 1993. Siden da har seriøse producenter som Château Routas arbejdet hårdt for at opbygge områdets ry som en fremstående vinregion. Winemaker Jean Louis Bavay og mark-manager Philippe Saraciva ser biodiversitet som en af nøglerne til sunde vinranker, og på godsets 260 hektarer finder man både oliventræer, hvedemarker og strålende solsikker og jorden svulmer af morkler og sort trøffel. Jordbunden varierer dramatisk selv over korte afstande, så derfor er markerne små og med usædvanlige former, og de ligger ganske højt – omkring 400 meter over havets overflade – hvilket betyder, at Château Routas høster op til en måned senere end lavere beliggende producenter.

30 andre produkter i den samme kategori: