Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Chateau Bellevue Claribes Bordeaux Supérieur Magnum Forstør

Chateau Bellevue Claribes Bordeaux Supérieur Magnum

Ny

”Seek, and you will find” lyder et bibelsk ordsprog. Mon ikke, at det også gælder vin? Der findes faktisk fremragende vine i Bordeaux, hvor man ikke skal tømme pengepungen, for at nyde dem. Du skal blot lede lidt. Chateau Le Bellevue Claribes er én af dem, og det er landvine med masser af charme. Vinen er udvalgt med omhu fra slottets bedste fade. Moden og frugtig i stilen kombineret med et godt tanninbid, der klæder frugten. Koncentreret Merlot-frugt, som leverer masser af mørke bær, kaffe og chokolade. Skøn balance i eftersmagen.


Flere detaljer

DKK 359,00

Yderligere information

Vi kender bedst den fornemme Bordeaux-verden med overdådige og store vinslotte, mænd i mørke og dyre jakkesæt, og hvor priserne på vinene er skyhøje. Priserne er steget de seneste mange år grundet høje Parker-point og ivrige asiatiske investorer. Men heldigvis findes der også de vine, som befinder sig under radaren. Det kræver hårdt arbejde at finde de gode og prisvenlige vine i Bordeaux, men det er ikke umuligt. Heldigvis! Man skal blot væk fra den ekstravagante venstrebred og de bedst kendte områder på højrebredden. Chateau Le Breton og Chateau Bellevue er to små familieejede slotte på den nordøstlige side af Garonne-floden små 15 km. fra Saint-Emilion-by. Her er hverdagen en helt anden sammenlignet med de berømte kommuner, hvor en konstant pengestrøm fra en-primeur-salget er en selvfølge. Begge vinslotte lever en ukendt tilværelse uden for mediernes og negocianternes søgelys. Det er slotte, man kun finder ved at spørge sig frem via anbefalinger fra områdets bedste lokale producenter og restauranter. Det var da også sommelieren på Michelin-restauranten, Hostellerie de Plaince, som benævnte netop disse vine som nogle af Bordeaux’ best buys i dag. Arbejdet i vinkælderen og vinmarkerne styres af Bernard Fontanas fire sønner. Det er en Bordeaux-familie, hvor alle har jord under neglene. Familien besidder fremragende marker, hvor jordbunden består af ler og kalksten, altså med samme formationer, som man også finder i Saint-Emillion. Det er jordbundsforhold, der er perfekt for Merlot-druen, som familien hovedsageligt dyrker. Vinmarkerne er placeret på sydvest vendte skråninger i 120 meters højde, som gør, at druerne modner perfekt. Især kombinationen af de glimrende jordbundsforhold og vinmarkernes placering betyder, at kvaliteten er over normal Bordeaux Supérieur status. Chateau Bellevue Claribes Prestige er Le Bretons storebror. Vinen bliver lavet dels ud fra slottets bedste fade samt de bedste parceller i vinmarkerne. Den er oftest lavet på Merlot, men i visse årgange tilsættes der mindre mængder af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc

30 andre produkter i den samme kategori: