Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! CDI FIJI SOUTH PACIFIC DK 11 YEARS CASK NO. SF15 66,80 Forstør

CDI FIJI SOUTH PACIFIC DK 11 YEARS CASK NO. SF15 66,80

Ny

Compagnie des Indes South Pacific 11 Years Old er en rom fra en af de fremspirende stjerner på romscenen, Fiji. Her kan stilen minde om Jamaica- eller St. Lucia-rom, men kan også have agricole-agtige noter. Rommen er lavet på melasse og lagret på bourbonfade, og denne flaske er tappet ved en formidabel alkoholprocent – 66,8% - så hav gerne lidt vand og en brandslukker klar…

Farve: Gylden.
Duft: Kraftig alkohol, ingen tvivl om det! Noter af citronskal og kandiseret appelsin, sesamfrø, grønt græs og æble.
Smagsnoter: Cremet smag med græsk yoghurt, gurkemeje, havvand, kanel og melasse.

Flere detaljer

DKK 845,00

-DKK 150,00

DKK 995,00

Yderligere information

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af transcaribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag. 

30 andre produkter i den samme kategori: