Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Buttler the bear Pinot Noir Scotto Winery Forstør

Buttler the bear Pinot Noir Scotto Winery

Ny


Buttler of the Bear er en utrolig smooth oplevelse. Fermentering på ståltank - Sometimes you just have to roll with the punch-downs! Resultatet er en frugtig og balanceret Pinot med masser af mørk frugt, vanilje og silkebløde tanniner, der bare hænger ved!
lidt om vinen:
Det hele startede i Lodi, Californien, hvor druerne er dyrket af de dygtige og prisvindende vinavlere hos Scotto Family Wine Cellars, som vi har handlet med i mange år. 

Farve: Mørk Rubin.
Duft: Fuldmodne, mørke kirsebær og hints af vanilje.
Smag: En silkeblød, cremet mundfølelse som mælkechokolade med masser af komplekse noter af mørk frugt og vanilje.

Serveringsforslag: Nyd den let afkølet, når du synker ned i de bløde møbler efter en hård kamp! Den passer glimrende til fjerkræ, men kan også klare svinekød eller bouef bourguignon (bouf américain?).



Scotto Family Wine Cellars er en 5.generations familieejet og - drevet vingår. Hvis dine rejser bringer dig til det nordlige Californien, skal du uden tøven sørge for at besøge Scotto-familiens tastingroom i downtown Lodi!

Scotto Family Wine Cellars har nogle af Californiens fineste avlere som partnere, herunder Fry Family og deres Mohr-Fry Ranch Vineyard og vinfremstillingsvisionær Ron Silva fra Silvaspoons Vineyard i Lodis Alta Mesa-region. Disse familievinmarker deler en multigenerationshistorie og en hengivenhed til at fremstille fremragende vine.

Lodi er mere end bare en by. Det er også centrum for Lodi AVA (American Viticultural Area), der er hjemsted for mere end 100.000 acres vinproduktion, hvilket gør det til et af de største i Californien. Dagtemperaturerne er en smule køligere end vinmarkerne mod syd i hele Central Valley. Temperaturerne fortsætter med at falde endnu lavere, efterhånden som solen går ned for at give vinstokkene tid til at komme sig efter dagens relative varme, hvilket bremser modningen og bevarer syren - et varemærke for de fine vine, der produceres i dette middelhavsklima.

Bemærk forresten certifikatet “LODI RULES" for Sustainable Wine growing! Det er Californiens originale bæredygtige vindyrkningsprogram. LODI RULES-certificerede avlere udgør et innovativt fællesskab med en forpligtelse til at dyrke kvalitetsdruer gennem implementering af vindyrkningspraksis, der balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske mål.

DKK 99,00

-DKK 30,00

DKK 129,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 50,00 Op til DKK 300,00

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: