Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Appassionatamente 1908 Forstør

Appassionatamente 1908

Ny

En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin.
Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer.
Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse.

Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste.

Flere detaljer

DKK 79,00

-DKK 56,00

DKK 135,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Yderligere information

Appassionatamente er lavet på en sammensætning af Merlot (ca. 50%), Corvina og Sangiovese, som kan variere efter årgang. Druerne hentes fra flere parceller i Veneto, hvor vinstokkene er i gennemsnit ca. 18 år gamle og vokser hovedsageligt på kalk-, sand- og stenholdig jordbund. Udvalgte klaser af Merlot og Corvina bliver selekteret på vinstokkene og håndplukkes i små kasser, som hurtigt transporteres til kælderen. Her bliver de lagt til tørre på træreoler, hvor de i løbet af en måned taber ca. 30% af deres vand og får en høj sukkerfoncentration. Sangiovese og de reterende klaser af de andre druesorter bliver vinificeret normalt. Gæringen foregår på ståltanke, og den malolaktiske gæring efterfulgt af en modning i 4 måneder foregår derefter for 70% i samme type tanke og 30% i brugte træfade. Sammenstikningen foretages nogle uger før aftapningen.
Resultatet bliver en meget sammensat, harmonisk og sødmefuld vin, som både har druernes frugtkarakter og en "fed" velouragtig stil, som er klassisk for Appassiomento-vine.
Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve, og i den åbne og umiddelbare duft finder man lækre, frugtrige nuancer af mørke bær med "syltede" toner. Smagen er intens, med god velour og meget indtagende nuancer af mørke kirsebær, blommer, eksotisk træ og let krydrede toner til sidst. Man fornemmer god frugtsødme i eftersmagen, men også struktur og god tannin, som gør vin meget afbalanceret. Den har et godt modningspotentiale men giver allerede meget fra sig i sin ungdom.

30 andre produkter i den samme kategori: