Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum CONVENTUS RANAE 60% Forstør

A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum CONVENTUS RANAE 60%

Ny

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. “En speciel blend til specielle mennesker” Findes der en bedre måde at mindes det danske Frømands Korps på, end med en unik romblanding, hvis 200-årige historie, har haft en lang og etableret forbindelse med den kongelige danske flåde.

A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman - Conventus Ranae er håndblendet og modnes i smukke ege- træsfade - hver med en unik historie

THE FROGMAN ASSOCIATION CONVENTUS RANAE

Frømands korpset blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske specialbådtjeneste (SBS), Ame- rikas undervandsnedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere.

Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.

Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på

latin) - frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensione- rede Frømænd.

I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet har ført til lan- ceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum 58%. I 2017 kom Royal Danish

Navy Frogman 60, for at markere Frømands korpsets 60-års jubilæum, og nu kommer denne Frog- man 60% som erstatning for de foregående.

Duft

På trods af den høje alkohol %, er det en ret let duftende rom, domineret af balsamisk glasur og

mokka med hint af brændte noter og appelsin

Smag

Alkoholen er mere til stede, men på en pæn og integreret måde, hvor noterne fra duften går igen

sammen med ananas og kokosnød mælkechokolade

Eftersmag

Meget cremet med noter af mørk chokolade og mokka

Flere detaljer

DKK 450,00

-DKK 49,00

DKK 499,00

Yderligere information

Findes der en bedre måde at mindes og hylle det danske Frømands Korps på, end med en unik romblanding, hvis 200-årige historie, har haft en lang og etableret forbindelse med den kongelige danske flåde.
A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman - Conventus Ranae er håndblendet og modnes i smukke egetræsfade.
 
THE FROGMAN ASSOCIATION CONVENTUS RANAE blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske specialbådtjeneste (SBS), Amerikas undervandsnedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere. Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.
Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på latin) - frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd.
 
I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet førte til lanceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum 58%. I 2017 kom Royal Danish Navy Frogman 60%, for at markere Frømands korpsets 60-års jubilæum. Nu kommer så denne 60%-ige udgave igen, som erstatning for de andre to, og smagen ligger meget tæt op ad jubilæumsudgaven.

30 andre produkter i den samme kategori: