Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! A.H. RIISE JULEKALENDER 2023 Forstør

A.H. RIISE JULEKALENDER 2023

Ny

24 EXPERIENCES
SUPERIOR SPIRIT DRINK MADE FROM PREMIUM MATURED RUM
Bogæsken indeholder smagsprøver på nogle af de mest udsøgte og velsmagende rom-blends, du endnu ikke har smagt. Den gemmer også på nogle af de historier, møder og begivivenheder, der har bragt de velsmagende dråber til live.
I 1838 rejste en ung apoteker ved navn ALBERT HEINRICH RIISE til Vestindien. Her producerede han rom og medicin og bidrog til opdagelsen af flere nye plante- og dyrearter. Men først og fremmest grundlagde han en stor familie og mange venskaber, der fører helt frem til i dag.
Fortidens eventyr lever stadig videre i nutidens A.H. Riise produkter og samarbejder. De er grunden til, at vi støtter A.H. Riise og Hustrus familielegat; Frømandskorpset forening ”Conventus Ranae”, som hjælper tidligere elitesoldater; Søværnets elevforening, der fostrer nutidens søhelte; samt vedligeholdelsen af Museumsskibet Fregatten Jylland.
De 24 OPLEVELSER i denne æske repræsenterer en historisk rejse i A.H. Riises smagsunivers, fra prisvindende blends basereet på vores vestindiske arv og flådetraditioner til moderne moderne fortolkninger baseret på ny co-labs.
LÆN DIG TILBAGE, LUK OP OG NYD - SKÅL!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 565,00

-DKK 30,00

DKK 595,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 50,00 Op til DKK 100,00

30 andre produkter i den samme kategori: