Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abuelo 7 Añejo Reserva Superior Forstør

Abuelo 7 Añejo Reserva Superior

Ny

BEDSTE ROM UNDER kr. 400,- I DEN STORE ROMTEST 1. MAJ 2015 
"Her får du super meget for pengene. Den har en lækker smag med fint fad, samt en skøn balance i smagen. Kanon til prisen! 89 POINT"

Romhatten skrev:
Duft
Dette er en virkelig aromatisk rom. Den har en masse at byde på og er rigtig kraftig i næsen. Jeg finder en fyldig duft af orange, men ikke som i fx A.H. Riise eller Pyrat XO. Denne duft af appelsin er noget mere afdæmpet og naturlig samtidig med, at den er pakket ind i kraftige fadnoter. Herudover byder denne 7 års rom også på en forholdsvis tung sukkersødme, som får tænderne til at løbe i vand. Dejlig start.

Smag
Det overrasker mig utrolig meget, at den bringer så meget sødme og fylde med sig i smagen. Den er stort set ikke sprittet, men besidder stadig en god power der breder sig i hele munden. Sammenligner man den med Havana Club’s tilsvarende årgang på dette område, bliver de på Cuba hurtigt sendt til tælling. Krydderierne og sødmen gør dette til en ret så kompleks rom. Her er et dejligt sammenspil imellem disse, som også bidrager godt til eftersmagen som ikke er den længste i verden, men som bestemt er til stede.

DKK 239,00

30 andre produkter i den samme kategori: