Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud!  Villa di Mare Pinot Grigio - Organic Forstør

Villa di Mare Pinot Grigio - Organic

Ny

Seks stjerner i Ekstra Bladet som skrev: 
Fantastisk økologisk madvin og slet og ret fremragende til prisen - Anmeldt af Nana Wad

"Lørdagens vindervin" - "Fremragende! En lidt vovet pinot grigio og til dig der tør kaste dig ud i en vin med flere nuancer end gængse, sorgløse pinot grigio’er. Smag af urter, strandskaller, orange hyben og en smule hvid peber. Fantastisk økologisk madvin og slet og ret fremragende til prisen."

Pinot Grigio er samme drue som Pinot Gris i Frankrig. Men hvor vinene i Frankrig typisk er lidt mere fyldige og krydrede, er de italienske typisk lettere, lysere og mere tørre.

Herligt frisk og sommerlig med nuancer af grønne æbler, fersken, citrus og grape. Blød og harmonisk med en let krydret aroma, hvor honning og frugt leger på tungen sammen med et let mineralsk præg.

Flere detaljer

DKK 89,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 20,00 Op til DKK 120,00

Yderligere information

Topmoderne italiensk vin. MGM Mondo del Vino har en ultramoderne vingård fyldt med "state-of-the-art" udstyr, placeret på en stejl bjergskråning midt i landsbyen Priocca, tæt på Asti i Piemonte. Tyngdekraften transporterer vinen, og de forskellige etaper af produktionen glider stille og roligt mod foden af bjerget, hvor lagerfaciliteterne er placeret - i øvrigt et topmoderne, fuldautomatisk lager. Selve vineriet er delvist omlagt til "grønt", og der arbejdes målrettet med miljøbeviste dyrknings- og produktionsmetoder. MGM har nogle af Italiens bedste ønologer ansat, så som Gaetane Carron og Scipione Giuliani. Dog arbejder det faste team også sammen med et team af ”flying winemakers” til hver ny høst for at få inspiration og input. MGM Mondo del Vino arbejder over hele Italien, men har som sit speciale Piemonte, Emilia Romagna og Veneto i nord og det meste af Syditalien. 

30 andre produkter i den samme kategori: