Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! 2017 L'Hospitalet Grand Vin Forstør

L'Hospitalet Grand Vin

Ny

Flot rubinrød farve i glasset med en intens og fyldig aroma af røde bær og krydderier. Du får fine, bløde tanniner, som går flot i spænd med de frugtige noter og vinen friske præg.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 350,00

Yderligere information

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar
på Californien. I den forbindelse er sammenligningen
kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de
senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at
vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter
til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt.
Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har
Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.
Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit
business men”. Der er jord under neglene og et hjerte,
der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er
generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen
lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en
Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard
Bertrand i fuld gang med at lave om på!
Gérard Bertrand er en stor mand med stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som
rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny
udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter
en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han
ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou,
med den målsætning, at han ville højne standarden,
ikke bare for vingården, men for hele området Han vil
være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et
navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at
sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt
sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig
investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over
regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de
Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”.
Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre
lokale producenter, som nøje følger hans visioner for
kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået -
at sælge druerne til ham.

30 andre produkter i den samme kategori: