Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
2017 El Descanso Merlot Forstør

2017 El Descanso Merlot

Ny

Åben duft af brombær, kaffe, bønner, ristet brød og vanille. Imødekommende og blød smag med modne tanniner samt en lang, blød eftersmag.

Flere detaljer

DKK 75,00

Yderligere information

El Descanso er en 150 ha stor vingård beliggende nær byen Sagrada Familia i en af de bedste regioner i Curico, ca 200 kilometer syd for Santiago. Områdets klima er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Et perfekt klima for at dyrke vine, da man altid opnår fuld modenhed i de varme somre, og vinstokkene samtidig får mulighed for at hvile om vinteren. Vinstokkene, der er plantet i 1949 og nu yder deres bedste, ligger på veldrænede jorde bestående af ler, sand og sten med en flad topografi.

El Descanso er udstyret med det mest moderne udstyr og styret af et hold af topprofessionelle ønologer. Der dyrkes Cabernet Sauvignon, Carmenère, Merlot, Syrah, Chardonnay og Sauvignon Blanc på vinmarkerne. Stilen er generelt meget frugtmættet og karakterfuld med en fast stil fra jordbunden i El Descanso.

Selve navnet El Descanso betyder middagspause, og er det navn vinplukkerne gav markerne, hvortil de var nået, når de skulle holde frokostpause efter at være startet tidligt om morgenen med at høste.

30 andre produkter i den samme kategori: