Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
2012 Syrah The Big Easy, Fess Parker Winery Forstør

Syrah The Big Easy, Fess Parker Winery

Ny

Duften har indbydende toner af brombær, sirup, krydderier og egetræ. Smagen er fyldig og vedvarende med fede modne tanniner, der understøtter frugten.

15% Grenache Noir
66% Syrah
19% Petite Sirah

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 329,00

Yderligere information

Da Fess Parker første gang besøgte den vingård i Santa Barbara, som senere skulle blive Fess Parker Winery, medførte det en lige så stor ændring for ham som i 1950'erne, da han for første gang blev casted i Walt Disney-studierne til rollen som Davy Crockett. Gården blev købt i 1989 og bestod dengang af 2,22 ha, men da Fess Parker er fra Texas, kan intet gøres i lille målestok, og antallet af hektarer voksede derfor støt frem til år 2000, hvor de nuværende 283 blev nået. Husets altoverskyggende mål er at blive et af verdens førende vinhuse inden for kvalitetsvine, hvor man søger kompromisløst efter den bedste kvalitet samtidig med, at man stadig skal kunne betragte det som et godt køb. At man nærmer sig målet underbygges af følgende kommentar af Robert Parker: "Alt i mens man bibeholder en attraktiv prisstruktur, formår Fess Parker og hans team af vinmagere at hæve kvaliteten til imponerende højder." Druerne til denne vin kommer fra den 150 ha store vinmark, Camp 4, der udelukkende er tilplantet med Rhônesorterne Syrah, Mourvèdre, Viognier, Rousanne og Marsanne - alle sorter som trives i det varme klima. Syrah er den dominerende druesort, da den noterer sig for lidt mere end halvdelen af det tilplantede areal. Dette skyldes primært den blanding af sand og ler, der er i jordbunden - en blanding, som sikrer, at vinstokkene drænes, hvis der skulle falde større mængder nedbør, ligesom blandingen holder på fugten i de mere tørre årgang - alt i alt de perfekte forhold for Syrah. Vinifikation Traditionel med 26 måneders lagring på 34% nye egetræsfade.

30 andre produkter i den samme kategori: