Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! 1772 PINOT NOIR 2019 Forstør

TOLOSA WINERY 1772 PINOT NOIR 2019

Ny

2019-høsten var den seneste høst, jeg har set, siden jeg begyndte min karriere hos Tolosa, og den foldede sig rigtig godt ud. Det jævne, milde vejr var perfekt. Vi behøvede aldrig at forhaste os med valgbeslutninger på grund af hvor godt det var. 1772 Pinot Noir er vores signatur Pinot og fanger, hvad Edna Valley er på en given årgang. Elegancen og friskheden i det køligere 2019-år vil vise mere jordnære toner.

 Vinfremstilling:

Frugten blev plukket om natten, afstilket og sorteret med vores optiske sorterer. Det er gæret i vores åbne tanke i rustfrit stål. Vi inokulerer gæren og bruger tre forskellige stammer til at ændre partiernes profil. Ekstraktion udføres derefter med pump overs to gange dagligt. Denne vin lagres derefter i ni måneder på 100% franske egetræsfade, hvoraf 24% er nye.

 Næse: Hvid peber, speget kød, saftigt kirsebær med rosenblade og cedertræ.

Smag: Glat og saftig med en medium til let krop, granatæblejuice og urtetoner. Virkelig lang med dvælende noter af hø og cedertræ, hindbær.

DKK 399,00

-DKK 400,00

DKK 799,00

30 andre produkter i den samme kategori: