Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud!  ST REMIGIUS CHARDONNAY Baden Tyskland Forstør

ST REMIGIUS CHARDONNAY Baden Tyskland

Ny

Chardonnay udgør kun en lille del af det beplantede areal i Baden, som er domineret af Spätburgunder, Müller-Thugau og Grauburguner. St Remigius Chardonnay viser, at også Bourgognes ”anden” drue kan trives i Badens vulkanske jord. Vinen er fyldig og har delikate noter af melon, karamel og nødder balanceret af en fin syre.

Farve: Citrongul
Duft: Meget aromatisk med gule æbler, nelliker og hints af smør.
Smagsnoter: Fedmeful og tæt pakket med honning, melon og macadamianødder.
Serveringsforslag: Serveres afkølet og passer godt til fed fisk, som fx laks.

Weingut St. Remigius Baden, Tyskland, er grundlagt i 1988 da Edgar Bärmann og Conrad Isele slog deres respektive familiers vingårde sammen til én. De opkaldte vingården efter Frankernes apostel og biskop i Reims, St. Remigius, og markerne dyrkes fortsat af de to familier.

Weingut St. Remigius må siges at være ”Pinot”-specialister - 55% af deres cirka 8 hektarer vinmarker er tilplantet med Spätburgunder, og en god mænge andre ”burgundere”, men de dyrker også en smule Riesling, Merlot, Muskateller, Sauvignon Blanc og Müller-Thurgau. Druerne høstes ved håndkraft med nøje sortering, og man har ikke noget i mod at udbyttet er lavt når bare kvaliteten er høj.

DKK 199,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 30,00 Op til DKK 180,00

30 andre produkter i den samme kategori: