Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Plantation 20 Anniversary Barbados flot gaveæske med 2 glas Forstør

PLANTATION XO 20TH ANNIVERSARY I FLOT GAVEÆSKE MED TO GLAS

Ny

Plantation XO 20th Anniversary er sandsynligvis Plantations mest kendte og elskede rom. Rommen er lagret på flere forskellige fadtyper, deriblandt det efterhånden velkendte cognacfad (Plantations signatur, om man vil) men også helt nye, ubrugte fade af amerikansk hvid-eg. Disse fade giver yderligere vaniljenoter til Barbados-rommen, som i forvejen svømmer i tropisk frugt og kokosnød.

I denne gaveæske får du både en flaske af rommen og 2 smukke glas at nyde den af

pr. september 2022 leveres gaveæsken med to Plantation tumblerglas
Farve:
 Bronze
Duft: Meget aromatisk og frugtig, med ananas, vaniljestang og kokostoppe.
Smagsnoter: Rommen er blid og venlig i munden og udfolder sig flot med mazarin, tørret mango og Bounty.
Serveringsforslag: Bør drikkes rent. Har du en ven, som ikke bryder sig om ren spiritus? Vis ham/hende denne rom!

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden

pr. september 2022 leveres gaveæsken med to Plantation tumblerglas

Flere detaljer

DKK 499,00

Yderligere information

Barbados 20 Anniversary leveres i en smuk tung Decanter flasker og kommer i en lækker gavekasse med 2 højstilkede romglas i anledning af julen. Intet mindre end den perfekte julegave til Far, eller Mormors søde tand!

Denne og unikke Barbados rom er efterlagret på fine små cognacfade hos cognachuset Pierre Ferrand i hjertet af Cognac i Frankrig. De bløde franske limousine egefade, som først er blevet brugt til modning af den allerbedste Grande Champagne Cognac, bidrager med blød frugt, revet appelsinskal og fine vaniljetoner.

Farve: Mørk mahogni med ravgyldent skær.Duft: Vanilje, tørrede frugter, kokos og bagte bananer er de allerførste kælne toner der rammer næsen. Mørk sødmefuld toffee, mælkechokolade og orientalske krydderier vidner om mange års stille lagring i mørke kældre. Til sidst fornemmes en smule brændt fad og teblade.Smag: En stor sødme fylder hele munden. Masser af vanilje, abrikos og rosin er blandt de første fornøjelser der smages. Herefter kommer en lækker mørk og krydret smag af kanel, Demerara rørsukker og kakao.Toner af sød ulmende eg, whiskymelange pibetobak og Crème Brulée afslutter en fantastisk stor rom oplevelse. Eftersmagen er utrolig blød og fortryller sanserne i adskillige minutter. Plantation Barbados 20 Anniversary har en utrolig lækker og indbydende smag, som de fleste rom feinschmecker vil elske.
 

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af ”Kunsthåndværk” og findes næppe flottere.

Den samme høje kvalitet genkendes i firmaet luksus romserie - Plantation Rhum. I mange år har Pierre Ferrand opkøbt fade med god rom fra Vestindien og Mellemamerika. Som noget unikt har Pierre Ferrand aftappet en serie af enkeltfadsaftapninger specielt til det danske marked.

30 andre produkter i den samme kategori: