Tilbud

A.H. Riise Rum Caramel Cream Liqueur

159,00 DKK 199,00 DKK

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur er kendt som et sødt alternativ til de ædle rommer fra A.H. Riises portefølje. Det er en likør med blød smag af rom og fyldig karamel.

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur er formet på et grundlag af A.H. Riise X.O. Reserve Rum og fløde fra fritgående køer i Irland. De udsøgte ingredienser former en lækker, cremet likør med smagsnuancer af rom, karamel og et finish af havsalt, som harmonerer flot med den søde likør.

Kombinationen af det salte og det søde gør A.H. Riise Caramel Cream Liqueur til en perfekt ledsager til søde desserter eller til aftenkaffen.

stk.

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur er kendt som et sødt alternativ til de ædle rommer fra A.H. Riises portefølje. Det er en likør med blød smag af rom og fyldig karamel.

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur er formet på et grundlag af A.H. Riise X.O. Reserve Rum og fløde fra fritgående køer i Irland. De udsøgte ingredienser former en lækker, cremet likør med smagsnuancer af rom, karamel og et finish af havsalt, som harmonerer flot med den søde likør.

Kombinationen af det salte og det søde gør A.H. Riise Caramel Cream Liqueur til en perfekt ledsager til søde desserter eller til aftenkaffen.

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur med touch af havsalt

På A.H. Riises tid var likøren en helt central del af det gode liv. Men nydelsen af rommen med den cremede fløde var forbeholdt de velstillede dele af befolkningen.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Men det fine touch af karamel tager afsæt i datidens traditioner for produktion af chokolade, marmelade og konfekt. Resultatet en blødt og lækkert touch af karamel, der smager af gamle dage.

De små mængder havsalt understreger A.H. Riises tilknytning til havet og søfart. Det sikrer samtidig likørens balance og en pikant friskhed. A.H. Riise Caramel Cream Liqueur er romlikør i særklasse.

Logbogen: Likøren

I dag er likør fremstillet af fine spiritushuse og købes på flaske hos vinhandleren. For mindre end hundrede år siden var likør noget den enkelte vinhandler eller apoteker selv fremstillede. I mange kældre var infusionskedlerne et fast inventar. På basis af ædel alkohol blev frugter, bær, krydderier og lægeurter tilsat. Her fik de lov at stå så længe eksempelvis A.H. Riise mente var nødvendigt. Når den gamle apoteker så mente tiden var inde, iværksatte han en behersket destillation hvorved alle indtrykkene fra bær og krydderier blev koncentreret og fremhævet i den endelige likør. Man kan forestille sig at St. Thomas  apoteket i Vejle har modtaget havens frugter fra de gode kunder og omsat den til liflige likører. Nu kunne kunderne sidde i vintermørket og mindes den duftende sommerhave.