Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
SAVANNA TRADITIONNEL 17yo 2004-2021 Whisky Finish 55,2% Forstør

Rare Rums Savanna Traditionnel 17yo 2004-2021 Whisky Finish 55,2%

Ny

Rum Nation Rare Rums mål er at præsentere stilarter, med et særligt fokus på forskellene mellem de forskellige geografiske produktionslandes unikke kvaliteter og aromaer.

Tiderne ændrer sig - kendere kræver mere viden om hver flaske: destillerinavn, styrke, blandingsforhold, lagringsform og fadtyper. Kravet er at flere og flere rom skal være ”anderledes”, udover at være af højeste kvalitet fra øverste hylde.

Hver udgivelse af Rum Nation Rare Rum, er en small batch-aftapning med individuelt nummererede flasker og destillerinavn.

SAVANNA TRADITIONNEL 17yo 2004/2021 ‘Whisky Finish’ 55,2% – 12 years tropical + whisky HHD July 2020

Denne melassebaserde Savanna er meget aromatisk og balsamisk som forventet. Med friske, myntede og egetræsnoter. Næsens intensitet bliver igen matchet i smagen takketvære de første 12 års tropisk lagring hvor egetræet virkelig har givet kraft. Rommen har afsluttet sine sidste 5 år i det koldere europæsike klima i et ex whiskyfad.

Udgivet i et small batch af blot 771 flasker.

Duft

God og fyldig sødme med karamel, tørt fad, kaffe og kanel

Smag

Medium kraftig, alkoholen er godt balanceret og er ikke dominerende. Veksler mellem søde og tørre noter. Vægten er på det urteagtige med noter af the og let tørret timian. Lædernoter dukker op til sidst. Hverken agricole, eller grand aroma men meget pænt midt imellem.

Eftersmag

Lang og tør med fad og let læder som de dominerende

Kommentar

Et meget spændende nyt udtryk, som man bestemt får lyst til at købe!

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 895,00

30 andre produkter i den samme kategori: