Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
RUM NATION REUNION 7 ÅR RHUM AGRICOLE 46% Forstør

RUM NATION REUNION 7 ÅR RHUM AGRICOLE 46%

Ny

Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Denne Rum Nation rom er fra den lille franske ø Reunion, som ligger i det Indiske Ocean mellem Mauritius og Madagaskar. Øen er lidt mindre end Fyn og har ca. 850.000 indbyggere. Det er et fransk oversøisk territorium, som oprindeligt blev opdaget af portugiserne i 1513.

Øen var ubeboet og de første indbyggere kom med franskmændene i 1642. Denne rom kommer fra destilleriet Savanna som blev grundlagt i 1870. Dette destilleri producerer rom både på den friske sukkerrørssaft (Rhum Agricole) og på basis af melasse (Rhum Industrielle), som det hedder på fransk.

Denne rom er lavet som Rhum Agricole og er lageret på Reunion i 7 år, før den er sejlet til Italien og tappet på flaske. Destilleriet ligger lige ved vandet og de udvalgte fade, har ligget tættest på stranden, så de har været mest eksponeret for salt og havluft.

Duft

Intens, krydret og varm med noter af urter, sort the og kamille. Med et hint af egetræ.

Smag

Varm og fyldig. Med noter af nelikke, anis, kamfer og orangeskal. Peberet og mineralsk. Sødmen fra sukkerrørssaften er mærkbar, uden på nogen måde at være sukkersød. Medicinske urter og et strejf af vanilje.

Eftersmag

Eftersmagen bliver mere intens men fortsat velafbalanceret mens urterne og de krydrede noter træder mere og mere frem.

Kommentar

En meget kompleks rom, hvor den typiske vegetabiliske smag matcher fint med sødmen fra sukkerrørsaften og påvirkningen fra egetræet. Ideel for whiskyelskere, der vil nærme sig rommens verden.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 439,00

30 andre produkter i den samme kategori: